LEVENSSTIJL

Ik riskeerde een curettage, maar vandaag is mijn baby twee maanden oud

14views

In april, tijdens volledige lockdown, ontdekte ik dat ik zwanger was. We hebben al een meisje van zeven, maar na twee miskramen is er zoveel vreugde als angst en angst dat er iets mis kan gaan.

Dus toen ik zes weken lang pijn in mijn buik voelde, besloot ik naar de eerste hulp te gaan voor controle.

Er is alleen de zwangerschapskamer

Een gynaecoloog maakt een echo bij mij en vertelt me ​​dat er alleen de zwangerschapskamer is en dat de zwangerschap op dit moment zeer waarschijnlijk niet succesvol is geweest. Dus nemen ze een bloedmonster om te controleren of het bèta-hcg dat ik twee dagen eerder had ingenomen, verdubbeld was. Nee, ze waren niet verdubbeld… dus vertelde hij me dat het een zaterdag was, om maandag terug te komen voor de curettage…

Ik voelde dat het in mij zat

Maar ik was misselijk en voelde dat dat kind in mij zat; Bij de dienstwisseling vraag ik de nieuwe gynaecoloog om de echo te herhalen. Ik had al twee interne miskramen gehad, ik kende de sensaties, omdat je het voelt. Welnu, je kunt de zwangerschapskamer, het embryo en zelfs de hartslag zien! Vandaag is die baby, mijn baby, 2 maanden oud en doet het geweldig!

Moeders, vertrouw op jezelf, op je gevoelens!

Anonieme moeder

(Wil je je verhaal schrijven en gepubliceerd zien? Stuur het naar redazione@nostrofiglio.it)