LEVENSSTIJL

Mijn baby zonder hartslag met 37 weken

44views

Ik was 6 jaar toen ik voor het eerst zag wat later mijn man zou worden, ik zat op een roze fietsje te spelen, niet wetende dat mijn grote liefde voorbij zou komen.

Ik zag het en bleef letterlijk sprakeloos, versuft naar hem starend, hij was 11 jaar oud, hij was geheel gekleed in een spijkerbroek en een wit T-shirt waardoor zijn prachtige blauwe ogen opvielen.

We zijn elkaar uit het oog verloren, maar op 15-jarige leeftijd zie ik hem weer, Ik kan je niet vertellen dat mijn hart explodeerde van vreugde.
Ik begon hem het hof te maken, maar hij wilde me helemaal niet. Na verschillende pogingen gaf ik het met tegenzin op.

Na twee jaar komt hier een bericht, hij was het, hij was er via mijn neef, zijn buurman, achter gekomen dat ik verloofd was en hij had mij geschreven: “Hoi, hoe gaat het? Ik ben…. .. Hoe gaat het met je vriendje?”
Ik zal niet ontkennen dat ik, ook al was ik verloofd, toen ik dat bericht zag, de emotie die me overweldigde niet eens kan verklaren, ik echt in de war raakte.

Dus begonnen we te sms’en: het was zomer en er was nog een week voordat de school dichtging, dus besloot ik een paar dagen naar het huis van mijn neef te gaan en de andere jongen achter te laten. Na verschillende berichten, blikken en praatjes vanaf het balkon, verzon hij op een dag een excuus en vroeg me naar hem toe te komen om zijn broek te strijken, omdat zijn moeder er niet was.

Ik accepteerde het, ik streek zijn broek, maar er gebeurde niets behalve grappen en opgravingen.

De volgende dag vroeg hij me of ik kon proberen zijn borst te harsen, omdat hij het niet alleen kon en, mijn hemel, ik word vandaag nog steeds emotioneel als ik erover nadenk, tussen de ene wasbeurt en de andere was hij hij pakt me en kust me.
Meisjes, ik ging letterlijk op stand-by, caput, einde.
Van daaruit begonnen we ons prachtige liefdesverhaal, ik was 17, hij was 23 en ik had al duidelijke ideeën dat hij de vader van mijn kinderen, mijn man, zou worden.

Wij besloten om een ​​kindje te krijgen

We besloten een kind te krijgen omdat ik het verlangen voelde om moeder te worden en een gezin te stichten vanuit mijn hart.
Dus ik werd zwanger en uit de beste tijd van mijn leven komt de slechtste tijd van mijn leven.

Omdat ze nog minderjarig was, werd mijn moeder, zodra ze erachter kwam, woedend, begon me heel slecht te behandelen, me te beledigen, me de lelijkste dingen te noemen die een meisje of vrouw nooit zou moeten horen en lijden, ze dreigde door mijn telefoon af te pakken zonder dat ik een week lang mijn liefde kon horen, me sloeg en me dwong een abortus te ondergaan.

Mijn familieleden dachten net als mijn moeder: ze vertelden me allemaal dat je nog jong bent, je moet een abortus ondergaan, je zult zien dat je er geen spijt van zult krijgen.
Ik voelde me ALLEEN ALS EEN VERLATEN HOND, ik huilde en het enige dat ik van mijn vriend had was een foto, op dat moment wilde ik alleen mijn baby en mijn vriend, dus rende ik weg en liep 10 km om bij een cabinetelefoon te komen en belde mijn vriend om me op te halen, maar mijn moeder belde mijn vader en ik zag hem aankomen. Hij zette me in de auto en we kwamen thuis en kregen last van de mishandeling.
Ondertussen kwam mijn vriend thuis en mijn moeder vertelde hem dat ze de afspraak voor de abortus al had gemaakt. Hij was stomverbaasd omdat de beslissing, aangezien ik nog minderjarig was, uitsluitend aan mijn ouders lag.
We gingen naar de kliniek, ik was met mijn moeder de trap aan het beklimmen om die kamer binnen te gaan, maar dat lukte niet. Ik draaide me om naar mijn moeder en zei tegen haar: ‘Je bent gewend hier binnen te komen omdat je wilt mijn vader niet en dus ook zijn kinderen niet, maar ik hou van mijn vriend en ik wil mijn leven met hem leiden.”

Ik vertrok met mijn vriend

Mijn moeder was doodsbang omdat ze dat niet wist Ik wist van haar miskramen, dus ik draaide me om en vertrok met mijn vriend om mijn leven te leiden. Hij werkte en had een goede baan en we kregen een huis. We waren gelukkig, de zwangerschap verliep goed, afgezien van mijn moeder en de angst die ze me nog steeds bezorgde, maar dat maakt niet uit, een nachtmerrie, dat zweer ik.

Ik kom in de 34e week dat ik op controle ga en de gynaecoloog vertelt mij dat het kleine meisje is een halve kilo ondergewicht maar dat we ons geen zorgen hoeven te maken omdat het normaal is en dat ze aan het einde van de zwangerschap groeien. Ik blijf een beetje perplex, want als ze te licht is betekent dat dat er iets mis is, maar ze verzekert ons dat alles goed gaat en dat ze in de 38e week op controle zal komen.

Ik wist het niet en was alleen zonder iemand die mij kon adviseren (omdat iedereen mij de rug toekeerde sinds ik besloot de baby te houden, absurd). Ik vertrouwde de dokter en ging door met mijn leven.
Ik kwam daar pas in de 38e week en in de 37e week begon ik pijn te krijgen, dus gingen we naar het ziekenhuis, ze onderzochten me en brachten me naar de traceerkamer, en van daaruit begon de nachtmerrie.

Het kleine meisje heeft geen hartslag

De tracering detecteert geen hartslag, probeer het boven, onder, aan de zijkant, liggend, staand, niets, het kleine meisje heeft geen hartslag, ze is dood, vertellen ze me.
De kou in onze ogen, een nachtmerrie zonder dat ik wakker kon worden, het is alsof op dat moment zelfs de ziel bevroren was, ik geloofde het niet, dus beviel ik met een natuurlijke bevalling en onderging ook nog eens 23 uur bevalling .
Mijn vriend was dicht bij me, knuffelde me, omhelsde me, overlaadde me met kusjes.

Mijn moeder (die er via geruchten achter kwam), wreed als altijd, zei tegen mijn vriend: “Nu is het allemaal voorbij, jullie kunnen uit elkaar gaan!”

Ik was geschokt en wilde niet geloven dat die persoon mijn moeder was en dat zij die vreselijke woorden zei.

Mijn vriend werd woedend en gooide haar het ziekenhuis uit, terwijl hij haar vertelde dat ze nooit meer in ons leven mocht verschijnen en dat het haar schuld was als dit gebeurde. Laten we een autopsie en begrafenis voor het kleine meisje doen.

Na 8 jaar word ik opnieuw zwanger

Na 8 jaar raap ik eindelijk de moed bij elkaar en word ik weer zwanger. Ik zal je niet vertellen over de angsten, de angst die me bij elk bezoek dat ik bracht overviel.
Mijn gynaecoloog vertelde me dat hij de tests wilde zien die ik tijdens de eerste zwangerschap had gedaan en ook de autopsie van de baby, waaruit bleek dat de placenta een infarct had.

Maar de gynaecoloog, die de urinetests zag, merkte dat rond de 33e week mijn urinewaarden helemaal niet goed waren en hij zei tegen mij: kijk waar het probleem zat, het was hier, je had een aanhoudende infectie in de urine, met een goed oog zou alles opgelost zijn.

Mijn god, weer een nederlaag, na 8 jaar kwam ik erachter dat ik dankzij een onzorgvuldige gynaecoloog mijn dochter was kwijtgeraakt, dat als ze maar naar dat ondergewicht en die abnormale urine had geluisterd, het niet zou zijn gebeurd, ik wilde haar kapot maken, ik wilde om haar aan te geven, maar uiteindelijk heb ik dat niet gedaan, omdat ik anderen geen pijn kan doen, ook al hebben ze mij afgeslacht.

De gynaecoloog zei tegen ons: “Maak je geen zorgen, je bent nu in goede handen, alles komt goed, dat beloof ik je” en omhelsde me heel stevig.
In die omhelzing voelde ik de warmte van een vader en moeder die ik had gemist.

Met hem zijn in feite mijn twee juwelen geboren waar ik meer van hou dan van mijn leven. Daarin kijk ik ook naar mijn kleine vrouw die vandaag 16 jaar zou zijn geworden. Met mijn grote liefde gaat het goed, we houden nog meer van elkaar zoals de eerste keer waxen.

Ik dank God dat ik hem mag ontmoeten, hij is alles, mijn familie.

De relaties met mijn moeder waren in die jaren niet goed, voortdurende ruzies en angsten.

We hebben het mijn moeder vergeven

Vandaag is ze een beetje veranderd, misschien spijtig wie weet, ik laat haar ook genieten van haar kleinkinderen, ik heb haar vergeven, of beter gezegd, wij hebben haar vergeven, maar ik zal nooit vergeten wat ze mij heeft aangedaan. Mijn vader hetzelfde. Ik geloof dat een moeder bovenal bij haar kinderen moet zijn, altijd aanwezig moet zijn en hen moet steunen, zelfs als het pijn doet, ik kan haar pijn niet eens voelen, als het al pijn of schaamte was mensen die slecht spraken.

Van één ding ben ik zeker: als het mijn kinderen zou overkomen, zou ik zeker zeggen: “Maak je geen zorgen, ik ben hier en ik zal er zijn tot ik voor je sterf!”
Ik had tenslotte niemand vermoord, integendeel, ik was bezig een kind ter wereld te brengen waarvan ik geloof dat het het mooiste is dat God heeft gedaan.
Leven geven.

Van moeder Maria

(Wilt u ons uw verhaal schrijven? Stuur het naar redazione@nostrofiglio.it)