LEVENSSTIJL

Mijn carcinoom, ontdekt tijdens de zwangerschap

17views

Ik ben Patrizia en ik schrijf je vanuit Napels. In mei 2019 en in de vijfde maand van de zwangerschap ontdekte ik dat ik een G3-ductaal carcinoom in mijn linkerborst had. Het lag er nog geen jaar en gelukkig kwam het uit toen mijn zoon al gevormd was Ondanks de chemotherapie kon ik de zwangerschap voortzetten waar ik mee te maken kreeg.

Ik heb mijn eerste chemokuur tijdens de zwangerschap afgerond

Nou ja, ik heb de eerste cyclus van 4 rode chemokuren afgerond met de nodige voorzorgsmaatregelen en monitoring en met 32 ​​weken werd mijn geweldige Federico geboren.

Geboren als Federico, zette ik de behandeling voort

Terwijl hij op de intensive care lag, ging ik door met de cyclus van witte chemo, borstoperaties en 16 biologische chemobehandelingen, gekoppeld aan 30 radiotherapiesessies.

De kracht? Mijn kind

Ondanks de angst om het niet te halen, de ontmoediging om jezelf niet in de spiegel te herkennen vanwege de mutatie die helaas optreedt, gaf mijn zoon mij de kracht om de uitdaging aan te gaan die het leven mij bood. Ik zorgde ervoor dat hij ter wereld kwam en hij gaf mij de vreugde om moeder te zijn.

Dit alles om kracht te geven aan degenen die elke dag vechten zonder op te geven. Bedankt dat je op mij hebt gelet.

Van moeder Patrizia

Wil jij ook je eigen verhaal schrijven? Stuur het naar redazione@nostrofiglio.it