LEVENSSTIJL

Mijn drie kinderen: mijn drie juwelen

12views

Mijn avontuur als moeder begon in 1997 toen ik op 21-jarige leeftijd zwanger werd van mijn eerste zoon, Alessandro.

Toen Alessandro zes maanden oud was, ontdekte ik dat ik opnieuw zwanger was: maar het was een zwangerschap die slecht begon en slecht eindigde, in de zin dat ik voortdurend rugpijn had en licht bloedverlies, tot die vreselijke avond in juli, toen ik liep naar het ziekenhuis omdat ik vermoed dat ik de foetus heb geaborteerd.

In het ziekenhuis werd bevestigd dat ik inderdaad een miskraam had gehad en dat ik vanwege hevige inwendige bloedingen een curettage moest ondergaan. Ik was aan het einde van de derde maand, ik vatte het niet goed op, maar ook niet zo slecht, ik had in ieder geval een baby van 6 maanden om groot te brengen.

Ik ga naar huis, naar mijn baby

De volgende dag werd ik uit het ziekenhuis ontslagen met de aanbeveling om een ​​jaar lang zwangerschappen te vermijden. Maar we waren jong, verliefd en gebruikten geen voorbehoedmiddelen. We waren getrouwd, een extra kind was geen probleem om een ​​lang verhaal kort te maken. In september precies twee maanden na de miskraam is de zwangerschapstest weer positief. Ik was 23 jaar oud en deze keer kwam de zwangerschap zonder problemen tot een einde.

Op 3 juni 1999 werd Nicolò geboren, een gezond en mooi kind, hij zag eruit als een klein meisje…

Ik had mezelf “ontworpen” aan het idee dat ik maar twee jongens zou krijgen, omdat een vierde keer zwanger worden onhaalbaar leek, aan mijn kant had ik het geluk gezond te zijn en heb ik geen problemen om zwanger te worden, in feite precies het tegenovergestelde. Hoe minder ik erover nadacht, hoe meer het werkte…

Nog een vertraging

We arriveren echter in juni 2006. Ik ben twee weken te laat en zeg tegen mezelf: “Nee, dat kan niet waar zijn”.

Ik koop de test, ik doe het binnen enkele ogenblikken en het woord ZWANGERSCHAP 3-4 WEKEN verschijnt op de LED.

Ik maak een afspraak met de gynaecoloog die mijn zwangerschap bevestigt en mij eind januari 2007 geeft…

De dag van de morfologie arriveerde, ik was erg nerveus, ook al wist ik van binnen dat het een vrouw was.

Voor mij was ze een klein meisje

Verschillende zwangerschappen bij de twee jongens, verschillende buikvorm, voor mij was het vrouwelijk. Ik ga naar het ziekenhuis, ik herinner me nog dat de dokter tegen me zei: “Hoe gehaast ben je, moet je de trein nemen?”

Ik antwoordde: “Nee, ik heb alleen 2 jongens thuis, ik hoop dat het een meisje is”.

Hij: “Als hij komt opdagen, zal ik het hem vertellen.”

Het is tijd om de geslachtsdelen te lokaliseren en tegen mij te zeggen: “Mevrouw, het is VROUWELIJK”.

Ik: “Is het veilig?”

Hij antwoordt: “Ik verkoop het aan jou omdat het voor 99% vrouwelijk is, je moet het alleen bij de volgende echo laten bevestigen.”

We waren erg blij, zelfs de twee kleine broertjes waren erg blij. Er komt bevestiging dat het een vrouwtje is, vandaar de naamkeuze. Uit velen kozen we Aurora, geboren op 2-3-2007, vijf dagen voor mijn verjaardag. Voor mij is ze dat kleine meisje dat ik in 1998 verloor, ik ben er volledig van overtuigd dat ze een meisje was…

Vandaag ben ik 45 jaar oud en heb 3 juwelen van 24, 22 en 14 jaar oud.

Van moeder Erika

(Wil je jouw verhaal ook gepubliceerd zien op de site? Stuur het naar redazione@nostrofiglio.it)