LEVENSSTIJL

Mijn drie regenbogen na drie zeer pijnlijke verliezen

12views

Ik ben gelukkig moeder van drie kinderen.

Ik ga in 2003 trouwen, zonder al te veel zorgen, we kijken uit naar een zwangerschap die niet komt. We stoppen vanwege de werkproblemen van mijn man en ik hecht er geen waarde aan dat ik niet zwanger was.

Een paar jaar gaan voorbij en we lossen de werkproblemen op en proberen het opnieuw.

Na een paar maanden stel ik mezelf de vraag: waarom was ik niet meteen zwanger geworden? Ik heb het gevoel dat er iets mis is.
Ik ga naar een gynaecoloog die ook om de onderzoeken van mijn man vraagt ​​en daar een ijskoude douche: “Mevrouw, als u een kind wilt krijgen is de enige manier kunstmatige bevruchting”. Het was de maand oktober, op een regenachtige middag reed ik huilend.
Ik verzamel mijn energie en boek een bezoek aan het steriliteitscentrum. Eerste bezoek: 4 december 2009.

Onze reis begint

De dokter onderzoekt mij, glimlacht en zegt bij het noteren van alle testen: “Neem ondertussen foliumzuur en als je niet ongesteld wordt, doe dan een test”.

Ik glimlach zenuwachtig en zeg: “Maar wat als ik uit de kunstmatige voortplanting kom?” En zij: “Je weet het nooit in de natuur, één plus één is niet gelijk aan twee…”

Ik ga naar huis en vergeet deze laatste regels bijna. Een paar dagen gaan voorbij; Het is 8 december, ik shampoo en ik walg ervan alsof het naar vis ruikt. Ik herinner me plotseling dat de dokter had aangedrongen op foliumzuur en ik herinner me dat mijn menstruatie op de eerste van de maand zou plaatsvinden.

ik ben zwanger

Dus ik ren naar de supermarkt, koop een zwangerschapstest en zie het positieve!

Ik was alleen in huis, vreugde zorgde er niet voor dat ik verbinding maakte. Helaas heb ik op 29 december een klein verlies. Op de eerste hulp vertellen ze me dat er een hartslag is en dat het een klein pijntje zal zijn. Op de dertig wil de gynaecoloog mij ook zien en vertelt dat de baby helaas hartslag verliest Ik verlies het.

Ondertussen had ik de inseminaties van het eerste niveau geboekt: ik heb er drie geprobeerd, ze gingen allemaal slecht. In september moest ik de vijf doen, eind augustus las ik tijdens het surfen op de forums dat ovulatietesten zelfs bij zwangerschap positief zijn. Ik had ze omdat ik, ook al wachtte ik op de inseminatie, heel gerichte relaties probeerde. Dus om de tijd te doden, doe ik het en het komt positief uit.

Een positieve ovulatietest

Mijn man komt terug van zijn werk en ik zeg tegen hem: “Weet je, ik heb deze test gedaan, ga je een zwangerschapstest voor me halen? Maar ik zal het morgenochtend doen, want ik heb nog steeds geen echte vertraging en het moet gebeuren met de eerste urine van de ochtend”.

Maar de nacht was lang, ik moest de hele tijd plassen vanwege de opwinding. Dus om drie uur geef ik toe en doe het en het is positief!

Ik heb nooit geslapen. De volgende ochtend ga ik voor beta hcg, maar de vreugde duurt niet lang omdat het hormoon volgens de laboratoriumarts laag was: waarde 21…

Dus tussen tranen en wanhoop door herhaalde ik elke 2 dagen de tests die langzaam toenamen 21/50/200/1000. Ik ga naar de gynaecoloog die de verlichting heeft om mij te ondersteunen en mij te behandelen als polyabortief daarom: selparine, cardio-aspirine en progesteron.

Bij het bezoek om de dracht te controleren

18 september: bezoek om de zwangerschap te verifiëren. Trillend kom ik binnen. Ik was stijf, ik heb de video nooit bekeken. Als ik hoor dat een van de twee gynaecologen het geluid harder zet om mij mijn hartslag te laten horen, draai ik me om en zeg: “Fantastische dame, embryo van één tot acht centimeter!”.

Dus in april, een maand te vroeg, werd mijn eerste kind geboren.

Op zoek naar een tweede kind

Na een jaar te hebben gedacht “er is er eentje weg, wie weet of ik het nog een keer kan doen”, probeer ik het steeds opnieuw in de maand augustus dat ik zwanger word, ik vraag de gynaecoloog of ik een behandeling moet doen voor meerdere abortussen en zij zegt nee .

Helaas verlies ik het.

In februari testte ik opnieuw positief en had ik de behandeling al gepland waarmee ik na de positieve test begon en in oktober werd mijn dochter geboren.

Het derde kind…

Na twee jaar voelde ik het verlangen naar nog een kind en wanneer ik zwanger zou worden Ik moest van gynaecoloog veranderen. Hij wordt boos als ik hem vertel dat ik de vorige zwangerschappen met therapie heb ondersteund, waarbij hij zegt dat het toeval was en dat ik hem na acht weken kwijtraakte. Terwijl ik zuchtend weer zwanger word, markeert het therapie voor mij, dus ook mijn derde vreugde is geboren.

Ik beschouw mezelf als een wonder, ik weet niet hoe vaak, ten eerste omdat ik volgens de wetenschap niet op natuurlijke wijze zwanger kon worden, maar zes keer werd ik op natuurlijke wijze zwanger en ten tweede omdat mijn arts de therapie meteen goed kreeg en hoewel ik had drie zeer pijnlijke verliezen. Ik zag altijd mijn regenboog.

Van moeder Manuela

Wil jij ook jouw verhaal schrijven? Stuur het naar redazione@nostrofiglio.it