LEVENSSTIJL

Noodkeizersnede: mijn baby is veilig geboren

14views

Het begon allemaal vorig jaar, in 2019.

Het verlangen om een ​​baby te krijgen werd steeds sterker! Zolang we het bleven proberen, kwam het niet. Dan, begin maart, ontdek ik dat ik zwanger ben. Het grootste geluk was gearriveerd!

Een rustige zwangerschap

De zwangerschap verliep rustig, zonder complicaties! Ze bereiken het moment dat het einde van de zwangerschap nadert, maar wat er helaas gebeurt, is dat de kleine niet geboren wil worden.

Dagen gaan voorbij… en alles is stil! Alle 10 dagen gaan voorbij… en nog steeds niets, dus laten ze me toe en besluiten ze me in te leiden.

‘S Avonds begon de pijn voelbaar te worden, om drie uur’ s ochtends bereikte het een bijna volledige ontsluiting… en dus brachten ze me naar de verloskamer… Ik belde mijn partner die al snel bij me kwam!

Mijn kleine meisje staat op het punt geboren te worden

De pijn werd steeds intenser en daarom besloot ik pijnstilling te doen. Maar niets, de tijd verstreek, maar er gebeurde niets. En ik was uitgeput… ze probeerden me op te laten staan, op mijn knieën te duwen… maar niets.

Uiteindelijk besloten ze een echo te maken: van daaruit begrepen ze dat het hoofdje van de baby te hoog was, en ze merkten meteen dat de hartslag van de baby daalde! Ze besluiten dus onmiddellijk een spoedkeizersnede te laten uitvoeren.

Ik voelde me hulpeloos, schuldig, kwetsbaar!

Ik had graag gewild dat alles normaal was verlopen, maar in plaats daarvan…!

’s Morgens brengen ze me naar de operatiekamer: ze brengen me niet helemaal in slaap, dus ik houd alles in de gaten. Binnen een paar minuten werd de baby geboren… ze huilde meteen hevig! Het betekende dat het goed met hem ging.

Ik kon niet stoppen met huilen… het kleine meisje was veilig.

Wil jij ook jouw verhaal schrijven? Stuur het naar redazione@nostrofiglio.it