LEVENSSTIJL

Zwanger van een meisje na drie zonen en drie pijnlijke miskramen

18views

Mijn naam is Elisa en ik vertel je mijn ongelooflijke verhaal. Mijn grootste wens, geen zussen hebben, is altijd geweest heb een dochter. Maar er arriveerden drie mannetjes, gezond en mooi als de zon.

Na de eerste drie kinderen werd ik zwanger van de vierde. Maar later kreeg ik drie pijnlijke miskramen. Op een bepaald moment Ik dacht dat ik geen kinderen meer wilde om niet meer te hoeven lijden.

In februari dit jaar Ik besefte dat ik ongeveer twee maanden te laat waswat normaal was voor mij omdat mijn menstruatie fluctueerde.

Hoe dan ook, ik heb de test gedaan: POSITIEF! Dus tussen angsten en onzekerheden Ik heb mijn eerste echo ondergaan: de gynaecoloog merkte meteen dat de foetus groter was en dat deze niet overeenkwam met de veronderstelde weken. Oh ja, het was al groot.

In de 18e week plus 5 Ik had de periode van miskramen overwonnen. Zowel ik als de groeiende sperzieboon gingen prima.

Na ongeveer 10 dagen had ik de morfologische test en met tranen van vreugde Ik kwam erachter dat ik een meisje verwachtte die ik NICOLE noemde. We houden allemaal al van haar. Het heeft lang geduurd, maar het kwam plotseling. Ze wordt in juli geboren en ik kan niet wachten om haar te ontmoeten.

van moeder Elisa

(Wil je jouw verhaal ook aan ons schrijven? Stuur het naar redazione@nostrofiglio.it)